Classes

ANGLÈS PER A NENS A PARTIR DE 4 ANYS

Per als més petits oferim un ambient agradable i divertit on es dóna molta importància a l'expressió i comprensió en anglès. S'utilitzen diferents mitjans per motivar els nens i nenes, com per exemple jocs, cançons o fins i tot pel·lícules de dibuixos animats representats en pantalla gegant per tal de captar la seva atenció amb més facilitat.

 

Objectius:

  • Promoure una actitud positiva envers l'idioma, mitjançant classes divertides, en les quals el docent utilitza un gran ventall de recursos: cançons, contes, vídeos, teatre i jocs amb finalitats pedagògiques.
  • Ensenyar als nens/es un vocabulari bàsic en anglès i els fonaments de l'idioma, que aprenen juntament amb una correcta pronunciació.

JOVES I ADULTS

La metodologia d'ensenyament utilitzada per The British College es fonamenta en un enfocament comunicatiu, l'objectiu del qual és aconseguir que l'alumne utilitzi l'idioma eficaçment en els àmbits acadèmics i professionals.


El professor és l'encarregat d'elaborar i escollir el material didàctic més idoni, de crear un ambient amè i dinàmic i de fer un seguiment acurat del progrés personal de l'alumne per tal de promoure un domini sòlid de tots els aspectes de l'idioma, que es concreten en l'adquisició de les quatre destreses lingüístiques bàsiques: comprensió lectora, expressió escrita, comprensió auditiva i expressió parlada.


En finalitzar el trimestre s'envia als pares/mares dels més joves un informe del progrés i comportament de l'alumne durant aquest període.

Inscriviu-vos ara!

Els nostres centres

Alcover
C/ Doctor Pere Güell, 3 (43460)

 

Montblanc

C/ Batlle Dionis Mestre, 7 (43400)

 

Vilallonga del Camp

C/ La muralla 13 (43141)

 

El Pla de Santa Maria

C/ La Rèria, 54 (43810)

Contacta'ns

Correu electrònic:

info@thebritishcollege.net

                          

Telèfon:

+34 605 99 29 51

 

o podeu utilitzar el nostre

formulari de contacte.

Xarxes socials

 

Centre oficial

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© thebritishcollege.net