Campus de futbol a Manchester (Anglaterra)

Com cada estiu, oferim a tots els amants de l'esport una programa molt especial que permet combinar l'aprenentatge de l'anglès amb la practica de l'esport que us agrada:

 

Campus de futbol a Manchester (Anglaterra) a la prestigiosa acadèmia de futbol del mític jugador anglès Bobby Charlton, d'on han sorgit esportistes tan famosos com en David Beckham.

 

La Bobby Charlton Soccer & Sports Academy es una escola de futbol de prestigi a tota Anglaterra amb una gran experiència en l’organització de campus d’estiu per a nois i noies de 8 a 18 anys. Durant més de 30 anys alumnes de tot el món han pogut gaudir en un ambient segur i disciplinat d’una formació esportiva de nivell amb preparadors altament qualificats.


Aquesta és, sens dubte, la millor manera de millorar el nivell d'anglès de l'alumne, alhora que practica el seu esport favorit. L'ambient internacional que es viu serveix per posar en practica els coneixements de l'idioma d'una manera divertida i les classes realitzades ajuden a millorar la comunicació del participant.

Els nostres centres

Alcover
C/ Doctor Pere Güell, 3 (43460)

 

Montblanc

C/ Batlle Dionis Mestre, 7 (43400)

 

Vilallonga del Camp

C/ La muralla 13 (43141)

 

El Pla de Santa Maria

C/ La Rèria, 54 (43810)

Contacta'ns

Correu electrònic:

info@thebritishcollege.net

                          

Telèfon:

+34 605 99 29 51

 

o podeu utilitzar el nostre

formulari de contacte.

 

Xarxes socials

 

Centre oficial

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© thebritishcollege.net